Overnatning

Slip for ind- og udlevering af
nøgler. Brug din telefon som nøgle

Info og nøgler

* Da receptionen ikke er døgnbemandet vil dit nøglekort blive lagt i en af vores udendørs nøgleboks, og du får besked et par dage før ankomst om boks nummer og kode. Nøgleboksene er placeret lige overfor parkeringspladsen beliggende ved Midtfyns Ferieby. Nøglekortet er kun aktiv i din lejeperiode, og du er velkommen til at efterlade det på sofabordet på værelset ved afrejse.

* Receptionen, der ligger i Idrætscenter Midtfyn, har følgende åbningstider.

* Værelserne er til disposition fra kl. 15.00 på ankomstdagen. Hvis rengøringen er færdig før tid kan værelserne benyttes før kl 15.00. Kontakt Receptionen (tel. 62622151) for nærmere information.

* Værelserne skal forlades senest kl. 10.00 på afrejsedagen. Forlades værelserne senere end kl. 10.00 på afrejsedagen, opkræves du for yderligere et døgns ophold.

* Forudbestilt morgenmad kan indtages i cafeen kl. 06.30-08.00 alle hverdage. I weekender, skoleferier og helligdage kl. 07.30-09.00. Har du brug for andre tider er du velkommen til at kontakte os.

* Der er parkeringspladser ved Midtfyns Ferieby og foran Idrætscenter Midtfyn. Parkering er gratis.

* Midtfyns Ferieby er røgfrit på alle indendørsarealer. Overtrædelse faktureres med kr. 1.500 pr. værelse.

* Værelserne skal i rimeligt omfang afleveres i samme stand som du modtog dem. Er der sket skader på værelser eller inventar, eller har du efterladt faciliteten så der skal bruges ekstraordinære mandskabstimer på rengøring vil du blive faktureret udgifterne.

* Du må medbringe hund på 28 af værelserne. Obligatorisk hunderengøring koster kr. 250 ved afrejse pr. værelse.

* 4 af Commedoreværelserne er indrettet specielt handicap- og allergivenligt. Hvis du er gangbesværet kan vi anbefale værelse 3 og 4 der kun ligger få meter fra parkeringspladsen.

* Alle værelser har eget bad, toilet samt lille køleskab, elkeddel med gratis te og kaffe.

* Der er gratis wifi og Apple TV 4 på alle værelser. Hvert værelse har sit eget accespunkt for at sikre kontinuerlig høj kvalitet. Der er også gratis wifi over hele området.

 

Faciliteter
Fitnesstrningunderside

Muligheder

... en verden af muligheder i Midtfyns Fritidscenter

Se mulighederne
Gæstetype
Gstetype

Specielt

... til dig ... så del det kun med dine allernærmeste

Skræddersyet til dig